اولویت کشور جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی
دانستنی آنلاین: معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعهای وزیر کشور گفت: مهمترین اولویت کشور در بخش اقتصادی جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و بازگشت واحدهای تعطیل شده به چرخه تولید است.
به گزارش پایگاه خبری دانستنی آنلاین٬ بابک دین پرست در بازدید از واحدهای تولیدی استان همدان در جمع خبرنگاران، افزود: هفته گذشته موفق شدیم در کمیته حمایت از تولید و اشتغال تمام خسارتهای وارد شده به واحدهای تولیدی خسارت دیده در سیل را تعیین تکلیف کرده و برآوردهای لازم انجام گرفته است.
دین پرست با اشاره به برنامههای وزارت کشور در رابطه با رونق تولید، گفت: وزارت کشور باوجود اینکه از ابتدای سال با موضوع سیل درگیر بود اما پس از نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری اولین وزارتخانهای بود که توانست اولویتهای رونق تولید را به استانداران ابلاغ کند.
همدان دومین استان در کاهش نرخ بیکاری
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه وزارت کشور گفت: ستاد تسهیل میدان جنگ اقتصادی است و مدیران و تولید کنندگان به صورت دستوری خواسته خود را بخواهند.
به گزارش ایسنا، دین پرست در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان هم با اشاره تسهیلات اعطا شده به استان همدان در سال گذشته گفت: در سال گذشته استان همدان با ارائه ۴۶۰ طرح اعتباری بالغ بر ۸۲۸ میلیارد تومان دریافت کرده است.
وی بابیان اینکه همدان رتبه دوم در کاهش آمار نرخ بیکاری در کشور را به خود اختصاص داده افزود: همدان در سال ۹۷ توانسته با ۱۰/۶ درصد بیکاری به ۸/۳ درصد برسد و پس از سمنان در رتبه دوم قرار گیرد اما استان همدان این ظرفیت را دارد که بتواند رکورد خوبی در کاهش نرخ بیکاری داشته و از سمنان پیشی بگیرد.
معاون وزیرکشور تصریح کرد: نرخ مشارکت اقتصادی در استان همدان نیز در سال ۹۷ نسبت به مدت مشابه در سال ۹۶ حدود یک درصد افزایش داشته که بسیار رضایت بخش است.
کارگروه تسهیل کلینیک درمانی است
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در میدان جنگ اقتصادی قراردادیم و کارگروه تسهیل محل خواهش و درخواست نیست٬ گفت: باید کارگروه دستوراتی جهت اجرایی شدن صادر کند که به سرعت عملیاتی شود.
دین پرست کارگروه تسهیل را به کلینیک درمانی تشبیه کرد و گفت: مسئولان استانی از همه اختیارات خود استفاده کنند تا واحدهایی که نیاز به درمان و مراقبت دارند را مداوا و زمانی برای واحدهای مرده نگذارند.
او با بیان اینکه در استان همدان ۲۱ واحد تولیدی با اشتغالزایی هزار و ۳۳۶ نفر، با مشکل فعالیت میکنند، افزود: باید تمام توجه مقامات مسئول به ویژه فرمانداران به واحدهای مشکل دار برای رفع موانع و مشکلات و همچنین احیای واحد بحرانی باشد.
وی با اشاره به وضعیت کارخانه قطعه سازی سینا گفت: باید به صورت نامه مکتوب به ریاست محترم جمهور ابلاغ شود تا مشخص شود چرا خودرو سازی که فروش خود را داشته و تا لیست خودرو روی سایت قرار میگیرد لحظهای میفروشم، نباید حق قطعه سازان را بدهند، همچنین باید در تأمین اعتبار قطعه سازان مجدد بررسی شود.