پراید و پژو RD نباید در جادهها تردد کنند
به گزارش پایگاه خبری دانستنی آنلاین به نقل از ایسنا٬ سردار سید کمال هادیانفر در رزمایش بزرگ گشتهای نامحسوس در دانشگاه علوم انتظامی امین اظهار کرد: یکی از جدیترین اهداف پلیس راهور ناجا توسعه انضباط ترافیکی است تا بتوانیم با مشارکت دستگاههای مسئول و رانندگان این گام بلند را با موفقیت برداریم.
رئیس پلیس راهور ناجا افزود: امروز ۴۴ میلیون راننده، ۳۳ میلیون وسیلهنقلیه، هزار و ۴۰۷ شهر و ۲۱۷ هزار کیلومتر جاده در کشور وجود دارد که بالای ۴۵ هزار کیلومتر از جادهها اصلی است.
وی، توسعه انضباط ترافیکی و کاهش تصادفات و جانباختگان را جزو برنامههای جدی پلیس راهور برشمرد و گفت: استفاده از بازرسان و گشتهای نامحسوس در دستور کار پلیس راهور است، این ظرفیت برای ۱۰ استان کشور که بیش از ۵۶ درصد تصادفات خود را به خود اختصاص دادهاند، استفاده میشود.
هادیانفر افزود: استفاده از پهپادها که بتوانند لحظه به لحظه وضعیت ترافیکی را گزارش کنند، در دستور کار است، امروز رانندگان به محض رویت گشت محسوس سرعت خود را کاهش داده و پس از عبور از آن مجدداً سرعت میگیرند که گشتهای نامحسوس باعث کنترل این رفتارها میشود.
رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه ۸۲ درصد از علل اصلی تصادف به چهار عامل، سرعت و سبقت غیرمجاز، عدم توجه به جلو و خستگی و خوابآلودگی برمیگردد، تصریح کرد: وظیفه کاهش کشته صرفاً با پلیس نیست و ۳۳ دستگاهها در این زمینه نقش دارند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه امروز ۶ درصد از کشتههای تصادفات رانندگی در حین انتقال و ۴۳ درصد از آنها در مراکز درمانی فوت میکنند، خاطرنشان کرد: ۴۹ درصد کشتهها مربوط به وزرات بهداشت است و باید کنترل توسط وزارت بهداشت نیز صورت گیرد.
وی با انتفاد جدی از خودروسازها نیز گفت: امروز سهم خودروسازها کم نیست، ارابه مرگ تولید میکنند، پراید و پژو RD نباید در جادههای کشور تردد کرده و خودروسازها باید خودروی ایمن تولید کنند.
هادیانفر افزود: امروز باید تمام دستگاهها در حوزه آموزش کمک کنند، بیمه مرکزی حاضر است برای جانباخته از ۲۶۰ تا ۳۱۰ میلیون پرداخت کند، اما کاهش کشته در دستور کارش نباشد
رئیس پلیس راهور متذکر شد: امسال شاهد نصب دو هزار دوربین کنترل جادهای خواهیم بود و نصب نسل جدید دوربینهای لیزرگان که به کاهش تنش کمک میکند در دستور کار است.