شدیدترین تصادفات نوروزی در کدام استان ها رخ داده است
به گزارش دانستنی اقتصاد، در اطلاعیه شماره ۵ ستاد خدمات نوروزی جمعیت هلال احمر آمده است:
۱. طبق آخرین گزارش مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری هلالاحمر، امدادگران هلال احمر تاکنون به بیش از ۳۰ هزار نفر در حوادث مختلف به ویژه تصادفات جادهای، خدمات ارائه کرده اند. از جمله انتقال ۷۲۶ مصدوم به مراکز درمانی و رهاسازی ۲۰۶ مصدوم سوانح ترافیکی از درون خودروها صورت گرفته است.
۲. طی ۹ روز از اجرای طرح امداد نوروزی در سطح جادههای کشور، ۵۱ درصد از عملیات امداد و نجات که توسط امدادگران انجام شده، مربوط به عملیات جادهای بوده و در مقایسه با سال گذشته، حضور و مشارکت امدادگران جمعیت هلال احمر در طرح نوروزی، ۴۶ درصد افزایش داشته است.
۲. طی روزهای اخیر، در روز دوم فروردین بیشترین عملیات امداد و نجات انجام شده و بیشترین سوانح ترافیکی در خروجیهای تهران به سمت مازندران و خروجیهای اصفهان به سمت جنوب کشور اتفاق افتاده است.
۳. بر اساس تحلیلهای انجام شده در عملیاتهای جادهای ۹ روز گذشته، شدیدترین تصادفات در استانهای فارس، کرمان، خراسان شمالی و سیستان و بلوچستان به وقوع پیوسته است.
۴. توصیههای ایمنی زیر را برای حفظ جان خود و خانوادهتان رعایت کنید.
الف. استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی، احتمال تصادف را تا ۴ برابر افزایش میدهد. از هر چیزی یا کاری که حواستان را پرت میکند، دوری کنید.
ب. اگر قصد متوقف کردن خودرو در کنار جاده را دارید؛ با استفاده از علائم و نشانههای ایمنی، سایر رانندگان را مطلع کنید تا با فاصله مناسب از خودروی شما عبور کنند.
پ. پوشیدن لباسهای با رنگ روشن و استفاده از نوارهای شبرنگ روی لباس باعث دیده شدن فرد در هنگام شب توسط دیگران میشود و پوشیدن لباسهای سیاه و تیره در هنگام شب، باعث دیده نشدن فرد توسط وسایل نقلیه میشود.
ت. یکی از دلایل اصلی حوادث ترافیکی، خستگی و خواب آلودگی رانندگان است، پس اگر احساس خوابآلودگی دارید، استراحت کنید. قانون هر ۲ ساعت رانندگی، یک ربع استراحت را فراموش نکنید.
ث. تیغههای برق پاک کن را از نظر ظاهری و مکانیکی بررسی کنید. ممکن است بدنه تیغهها از نظر ظاهری سالم باشند ولی بخش پلاستیکی آنها کارایی و کیفیت لازم را نداشته باشند. قبل از رانندگی در جاده از تمیز بودن شیشههای خودرو و آینهها و سالم بودن برف پاک کنها و چراغهای جلو عقب و چراغ ترمز مطمئن شوید.