برگزاری پنجمین اجلاس مسئولیت پذیری اجتماعی و فرهنگ سازمانی
پنجمین اجلاس سراسری مسئولیت پذیری اجتماعی و فرهنگ سازمانی در تاریخ ۲۹ شهریورماه سال جاری برگزار می گردد.
به گزارش دانستنی اقتصاد ، با توجه به برگزاری با شکوه چهار دوره جایزه ملی مسئولیت پذیری اجتماعی و فرهنگ سازمانی بنگاه های اقتصادی کشور با مشارکت و همکاری معاونت آموزش و پژوهش وزارت صمت ، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ، وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و سایر دستگاه های اجرایی کشور، دبیرخانه دائمی در نظر دارد پنجمین اجلاس سراسری مسئولیت پذیری اجتماعی و فرهنگ سازمانی را با رویکرد اعطای جایزه ملی هاتف و با هدف همبستگی اقتصادی ، توسعه فرهنگی و استفاده از دیپلماسی مهارتی به تاریخ ۲۹ شهریورماه سال جاری در مرکز همایشهای بین المللی صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران از ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۹:۳۰ با سرفصل های مسئولیت پذیری برگزار نماید.
در سال تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین به منظور ارتقاء سطح برنامه هاى اقتصادى با رویکرد مسئولیت پذیرى اجتماعی دبیرخانه دائمى این آیین در راستاى تحقق اهداف توسعه پایدار و تاکید بر نقش ژئوپلیتیک و راهبردى ایران با هدف هم افزایى ملى و افزایش احساس مسئولیت اجتماعى در برابر سلامت جامعه انسان ها و محیطى که شرکت ها و سازمان ها در آن فعالیت مى کنند در نظر دارد این همایش را برگزار کند.
شایان ذکر است این رویداد ملى با حضور کار آفرینان، اندیشمندان، دانشگاهیان، مدیران ارشد و عالى رتبه دولتى و خصوصى و مشاوران، مسئولان و نمایندگان دولت و مجلس برگزار خواهد شد.
اهداف و محورهای پنجمین اجلاس سراسری مسئولیت پذیری اجتماعی و فرهنگ سازمانی شامل :
. توانمند سازى سازمان ها و شرکت ها در خصوص رسالت مسئولیت اجتماعى در جهت حفظ، مراقبت و کمک به جامعه
. بررسی زیرساخت هاى مسئولیت اجتماعى در فعالیت هاى تولیدى- خدماتى بنگاه هاى تجارى اقتصادى
. ارتقاء سطح مشارکت سازمان ها نهادها و شرکت ها در حوزه هاى بین رشته اى مرتبط با مسئولیت پذیرى اجتماعى
. لزوم توجه سازمان ها به مسائل زیست محیطى سلامت و بهداشت عمومى
. نقش مسئولیت پذیرى اجتماعى در ایجاد بازار کسب و کار و توسعه مهارت هاى فردى و سازمانى
. نهادینه سازى مفهوم مسئولیت اجتماعى در اقتصاد ایران با تکیه بر سند حشم انداز ۱۴۰۴
. ارتقاء جایگاه اخلاق کسب و کار و مسئولیت پذیرى اجتماعى شرکت ها و سازمان ها
سرفصل های مسئولیت پذیری به شرح زیر می باشد:
۱ – مسئولیت قانونی و حقوقی : یک بنگاه اقتصادی در عین تمرکز بر سودآوری ، ملزم به رعایت قوانین و مقررات وضع شده است. توجه به مسائل زیست محیطی ، ایمنی و فرهنگی ، سلامت جامعه ، تامین بهداشت کارکنان و مصرف کنندگان و ارائه خدمات از جمله مواردی که مطرح است. ۲-مسئولیت انسانی : مشارکت داوطلبانه بشر دوستانه در طیف گسترده ای از فعالیت های عام المنفعه به منظور التیام بخشیدن به گوشه ای از آلام جامعه و ایفای نقش موثری در حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی.۳- مسئولیت اخلاقی : هر سازمانی برای رسیدن به تعالی در مسیر اهداف الزام است استانداردها و معیارهایی چون ادب ، انصاف ، احترام متقابل و غیره را نهادیه سازد.۴- مسئولیت اقتصادی : برای یک بنگاه اقتصادی کسب سود و ارزش افزوده حاصل از تولید و خدمات اصلی ترین هدف محسوب می شود و پاسخگویی هرچه بهتر مدیران می تواند نقش مهمی در ارتقاء کیفی سازمان ، جلب مشارکت حداکثری و رشد سود داشته باشد.
لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=128900